mini-black-bean-tacos-with-mango-pico-de-gallo

Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo

Klassiska mexikanska smaker och helt vegetarisk. Busenkelt, testa och njut!
Tid 40 minuter
Serveringar 12
Krydda nivå Mild
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 2 burkar (à 400 g) svarta bönor, avrunna
  • 1 grön chilipeppar, tärnad
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 krm malen spiskummin
  • 1 mogen mango, skalad och tärnad
  • 1 mellanstor rödlök, hackad
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 mogen avokado, skalad, urkärnad och skivad
  • 4 msk gräddfil
  • 1 paket Old El Paso™ Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini

Instruktioner

  1. Värm en stekpanna på medelvärme. Smält smöret och lägg i vitlök. Fräs i 1 minut och tillsätt chilipeppar och spiskummin. Rör om och stek i 1 minut. Blanda i de svarta bönorna och 3 msk vatten. Salta och peppra efter smak. Fräs i 6–8 minuter och rör då och då. Avlägsna från plattan.
  2. Blanda mango, rödlök och koriander i en skål. Strö över salt och peppar och blanda.
  3. Till servering: Häll de varma svarta bönorna i tortillabåtarna. Lägg på mangoblandning på toppen och sätt en skiva avokado i varje tortilla. Häll på lite gräddfil och njut! erveras med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.