![mini-black-bean-tacos-with-mango-pico-de-gallo](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fmini-black-bean-tacos-with-mango-pico-de-gallo-hero.jpg%3Fw%3D639%26rev%3D84e2cef3d6704898993df7dc193635b3 1540w)
Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo
Tid
40 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 2 burkar (à 400 g) svarta bönor, avrunna
- 1 grön chilipeppar, tärnad
- 2 msk smör
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 3 krm malen spiskummin
- 1 mogen mango, skalad och tärnad
- 1 mellanstor rödlök, hackad
- 1 msk hackad koriander
- 1 mogen avokado, skalad, urkärnad och skivad
- 4 msk gräddfil
- 1 paket Old El Paso™ Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
Instruktioner
- Värm en stekpanna på medelvärme. Smält smöret och lägg i vitlök. Fräs i 1 minut och tillsätt chilipeppar och spiskummin. Rör om och stek i 1 minut. Blanda i de svarta bönorna och 3 msk vatten. Salta och peppra efter smak. Fräs i 6–8 minuter och rör då och då. Avlägsna från plattan.
- Blanda mango, rödlök och koriander i en skål. Strö över salt och peppar och blanda.
- Till servering: Häll de varma svarta bönorna i tortillabåtarna. Lägg på mangoblandning på toppen och sätt en skiva avokado i varje tortilla. Häll på lite gräddfil och njut! erveras med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.