Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo
Tid
40 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 2 burkar (à 400 g) svarta bönor, avrunna
- 1 grön chilipeppar, tärnad
- 2 msk smör
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 3 krm malen spiskummin
- 1 mogen mango, skalad och tärnad
- 1 mellanstor rödlök, hackad
- 1 msk hackad koriander
- 1 mogen avokado, skalad, urkärnad och skivad
- 4 msk gräddfil
- 1 paket Old El Paso™ Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
Instruktioner
- Värm en stekpanna på medelvärme. Smält smöret och lägg i vitlök. Fräs i 1 minut och tillsätt chilipeppar och spiskummin. Rör om och stek i 1 minut. Blanda i de svarta bönorna och 3 msk vatten. Salta och peppra efter smak. Fräs i 6–8 minuter och rör då och då. Avlägsna från plattan.
- Blanda mango, rödlök och koriander i en skål. Strö över salt och peppar och blanda.
- Till servering: Häll de varma svarta bönorna i tortillabåtarna. Lägg på mangoblandning på toppen och sätt en skiva avokado i varje tortilla. Häll på lite gräddfil och njut! erveras med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.