![ceviche-de-pescado](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fceviche-de-pescado-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D05a63e7a02fc486b8e410365513e1b1e 1540w)
Ceviche de pescado på limemarinerad torskfilé med ananas och strimlade rädisor
Tid
20 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Hot
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
- 500 g torskfilé
- Saft av 2 lime
- Saft av 1 citron
- 1 röd chili
- 1 krm chilipeppar
- 1 kruka färsk koriander
- 1 msk olivolja
- 2 dl färsk ananas
- Salt & peppar
Instruktioner
- Skär torsken i mindre bitar. Finhacka chilin och skär ananasen i mindre bitar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå minst 10 min innan servering. Toppa med strimlade rädisor.