Minichurrotacos
						Tid
							35 minuter 
						
			
				
					Serveringar
					12
				
			
				
					Krydda nivå
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					10
				
			Ingredienser
- 2 msk smör, smält
 - 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
 - 1 msk + 2 tsk socker
 - 1 krm malen kanel
 - 1 1/2 dl hackade färska jordgubbar
 - 1/2 dl hackad färsk persika
 - 1/2 dl färska blåbär
 - 2 dl naturell grekisk yoghurt
 - 2 1/2 msk honung
 - Färsk mynta, efter tycke och smak
 
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 °C. Täck en plåt med ugnsfolie.
 - Pensla smält smör över varje tortilla. Täck hela båten. Blanda 1 msk socker och kanel, strö på in- och utsidan av varje brödbåt. Ställ bröden på plåten. Ugnsbaka i 6–9 minuter tills kanterna fått färg och de stelnat. Brödbåtarna kommer att bli frasiga när de svalnar. Låt svalna på bakgaller i 10 minuter.
 - Blanda under tiden jordgubbar, persika, blåbär i en skål och strö över 2 tsk socker. Låt stå i 5 minuter och rör då och då.
 - Ta en ny skål och blanda yoghurt och honung. Fördela yoghurten i tortillabåtarna och toppa med frukt- och bärblandningen. Garnera med mynta. Serveras omgående eller förvara i kylskåp till servering.
 
Tips
- Prova en annan smak på yoghurten.
 - Se till att hacka frukt och bär i tillräckligt små bitar så de ryms i tortillabåtarna.
 - Vill du bjuda på något mer svalkande kan du prova att frysa de färdiga tortillabåtarna i 1 timme innan servering.
 - Traditionella spanska och mexikanska churros är söta degspiraler som friterats och täckts med socker och kanel.