![pulled-pork-med-krami](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fpulled-pork-med-kramig-coleslaw-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Def0f887b422e4672b892ed2aad55420b 1540w)
Pulled pork med krämig coleslaw
Tid
30 minuter
Serveringar
6
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
10
Ingredienser
- 2 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
Pulled Pork
- 1,5 kg benfri fläskkarré
- 2 msk flingsalt
- 1 tsk nymalen svartpeppar
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk cayennepeppar
- 2 gula lökar
- 1 hel vitlök
- 1 flaska rökig bbq-sås (250 ml)
Coleslaw
- 300 g vitkål
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader. Torka av köttet och gnid in alla kryddorna. Lägg köttet i en ugns-tålig gryta med lock. Skala och skär den gula löken i klyftor. Skala vitlöken. Lägg all lök runt omkring köttet i grytan. Häll på bbq-såsen så köttet och löken täcks. Låt stå under lock i den nedre delen av ugnen i minst 5 timmar eller tills det går att dra sönder köttet i trådar. Dra sönder hela köttet och blanda upp med såsen.