![](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fbeefandcheeseminitacos-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D859e926d003141ca9e3de536a68b9a46 1540w)
Mini Stand 'N Stuff™ Tacos med nötfärs och ost
Tid
25 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
Tacos
- 1 1/2 matsked vegetabilisk olja
- 1 paket Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas
- 250 g nötfärs
- 1/2 gul paprika, urkärnad och finhackad
- 1/2 paket Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 50 ml vatten
- 1 liten romansallad, strimlad
- 18 körsbärstomater, i halvor
- 3–4 msk Old El Paso™ Sauce
- 40 g finriven cheddarost eller smulad fetaost
Serveras med
- Gräddfil
- Limeklyftor
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 ºC (180 ºC i varmluftsugn), gasolgrad 6. Pensla lätt tortillabröden med lite av oljan. Lägg på ett osmort bakplåtspapper. Grädda i 5 minuter eller tills kanterna på tortillabröden har fått lite färg. Låt svalna.
- Under tiden hettar du upp resten av oljan i en stor teflonbehandlad stekpanna på medelhög värme. Lägg på köttet och stek i 5–6 minuter. Rör om ofta tills det har fått en jämn yta. Blanda i paprika, tacokrydda och vatten och tillaga i ytterligare 10 minuter. Rör om då och då.
- Fördela sallad och tomater mellan tortillabröden och toppa med nötfärs sauce samt cheddar eller fetaost. Servera med gräddfil och limeklyftor.
Tips
- Prova att använda konservmajs eller hackad svamp istället för paprika.
Toppa med strimlad röd eller grön chili för lite extra hetta.