![Minitacos med tacosallad](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fmini-taco-salad-boats-hero.jpg%3Fw%3D594%26rev%3D8561401619b448f5a1db5d3d8def4ea5 1540w)
Minitacos med tacosallad
Tid
20 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
6
Ingredienser
- 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
- 1 msk vegetabilisk olja
- 500 g köttfärs (20 % fetthalt)
- 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
- 1/2 dl finskuren sallad
- Topping, enligt önskemål (se nedan)
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 °C. Stryk på olja över alla tortillabåtarna och lägg dem på ett bakplåtspapper. Tillaga i ugn i 4–5 min eller tills kanten fått färg. Båtarna blir frasiga när de svalnar. Ställ åt sidan.
- Stek köttfärsen på medelhög värme i 5–7 minuter tills den är genomstekt, rör ofta och häll av spadet när det är klart. Strö över tacokryddmix. Tillaga tills köttfärsen är helt blandad med kryddorna, rör då och då.
- Till servering: fördela sallad och köttfärs jämt i de frasiga tortillabåtarna; servera med topping.
Tips
- Inspiration för topping: riven cheddarost, majskorn, skivad salladslök, skivade oliver, gräddfil, salsa, skivad avokado.