
Minitacos i stekpanna
Tid
25 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 tsk olivolja
- 500 g köttfärs (15 % fetthalt)
- 3 dl hackad lök
- 4 vitlöksklyftor, pressade
- 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
- 1 burk (400 g) hackade tomater
- 1 grön chilipeppar, tärnad
- 1 burk (400 g) Old El Paso™ svarta bönor
- Salt och peppar efter smak
- 24 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
Instruktioner
- Värm olja på medelhög värme i en stor stekpanna. Tillsätt lök och fräs tills den blivit genomskinlig. Tillsätt köttfärsen och stek tills den fått färg innan vitlöken blandas i.
- Tillsätt tomat, chilipeppar, tacokrydda och svarta bönor. Tillaga i ytterligare 10–12 minuter eller tills vätskan har absorberats. Smaka av och krydda med salt och peppar.
- Servera med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.