![one-skillet-mini-taco-boats](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fone-skillet-mini-taco-boats-hero.jpg%3Fw%3D594%26rev%3D2b16f37a801d45e381bfbdd69dfe9285 1540w)
Minitacos i stekpanna
Tid
25 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 tsk olivolja
- 500 g köttfärs (15 % fetthalt)
- 3 dl hackad lök
- 4 vitlöksklyftor, pressade
- 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
- 1 burk (400 g) hackade tomater
- 1 grön chilipeppar, tärnad
- 1 burk (400 g) Old El Paso™ svarta bönor
- Salt och peppar efter smak
- 24 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
Instruktioner
- Värm olja på medelhög värme i en stor stekpanna. Tillsätt lök och fräs tills den blivit genomskinlig. Tillsätt köttfärsen och stek tills den fått färg innan vitlöken blandas i.
- Tillsätt tomat, chilipeppar, tacokrydda och svarta bönor. Tillaga i ytterligare 10–12 minuter eller tills vätskan har absorberats. Smaka av och krydda med salt och peppar.
- Servera med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.