![pizza-in-whole-wheat-tortilla](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fpizza-in-whole-wheat-tortilla-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D63e949a58c004ad2b84c817c9d108b7f 1540w)
Pizza på fullkornstortilla
Tid
25 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
9
Ingredienser
- 4 Old El Paso™ Fullkornstortillas
- 1dl Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa Medium
- 2dl riven ost
- 125g mozzarella, riven
- 200g körsbärstomater, skivade
- 0,5 grillad kyckling, rensad (eller 300g carnitas, se recept)
- 2-3dl rucola
- svartpeppar och torkad oregano
Tillbehör
- guacamole
Instruktioner
- Värm ugnen till 250°C. Fördela salsan på tortillabröden och stryk ut i ett tunt lager. Lägg på riven ost, mozzarella och tomat. Toppa med kyckling och grädda pizzorna på bakplåtspapper i 6–8 minuter.
- Lägg på krispig rucola och dra några varv svartpeppar över pizzan. Strö över lite torkad oregano och servera gärna direkt tillsammans med lite guacamole.