
Tortilla Pockets med äggrätten huevos rancheros som frukost-burrito
Tid
35 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N
Chunky Salsa
- 300 g pancetta-skivor, skurna i tärningar
- 270 g fläskkorvar, skurna i små bitar
- 1 lök, skivad
- 1 matsked olivolja
- 8 stora ägg från frigående hönor, vispade
- 150 g tomater, hackade
- 1 matsked hackad färsk koriander, plus extra att garnera med
- 2 avokador, skalade och urkärnade, tunt skivade
- 100 g cheddarost, riven
Instruktioner
- Värm en stor stekpanna på medelhög värme och stek pancetta-skivorna, korvarna och löken i 10 minuter, tills att de är genomstekta och gyllenbruna. Rör ofta. Blanda i hälften av kryddblandningen, när det är 2 minuter kvar. Ta upp dem med en slitsad sked och lägg dem åt sidan. Avlägsna den överflödiga oljan och rengör stekpannan.
- Värm upp olivoljan i stekpannan och stek äggen på låg värme med den resterande kryddblandningen i 3-4 minuter, eller tills att de precis har stelnat. Rör hela tiden. Blanda i tomaterna och koriandern.
- Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
- Servera de värmda fickorna med blandningen av pancetta-skivor och korvar, äggröra, avokado, ost, salsan och de extra korianderbladen i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.
Tips
- Använd en annan typ av korv i det här receptet för att få en annan smak.
Har du inga pancetta-tärningar, kan du alltid använda bacon-strimlor alternativt hackade eller strimmiga bacon.
Förbered genom att steka pancetta-skivorna, korvarna och löken kvällen före för att få en snabbare frukost. Värm helt enkelt upp dem i en stor stekpanna, tills att de är genomvarma och stek äggen på morgonen.