mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med äggrätten huevos rancheros som frukost-burrito

Ägg, bacon och korv är en klassisk frukostkombination. Här är ingredienserna invirade i en lätthanterlig tortillaficka!
Tid 35 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Medium
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N

Chunky Salsa

  • 300 g pancetta-skivor, skurna i tärningar
  • 270 g fläskkorvar, skurna i små bitar
  • 1 lök, skivad
  • 1 matsked olivolja
  • 8 stora ägg från frigående hönor, vispade
  • 150 g tomater, hackade
  • 1 matsked hackad färsk koriander, plus extra att garnera med
  • 2 avokador, skalade och urkärnade, tunt skivade
  • 100 g cheddarost, riven

Instruktioner

  1. Värm en stor stekpanna på medelhög värme och stek pancetta-skivorna, korvarna och löken i 10 minuter, tills att de är genomstekta och gyllenbruna. Rör ofta. Blanda i hälften av kryddblandningen, när det är 2 minuter kvar. Ta upp dem med en slitsad sked och lägg dem åt sidan. Avlägsna den överflödiga oljan och rengör stekpannan.
  2. Värm upp olivoljan i stekpannan och stek äggen på låg värme med den resterande kryddblandningen i 3-4 minuter, eller tills att de precis har stelnat. Rör hela tiden. Blanda i tomaterna och koriandern.
  3. Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
  4. Servera de värmda fickorna med blandningen av pancetta-skivor och korvar, äggröra, avokado, ost, salsan och de extra korianderbladen i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

  • Använd en annan typ av korv i det här receptet för att få en annan smak.

    Har du inga pancetta-tärningar, kan du alltid använda bacon-strimlor alternativt hackade eller strimmiga bacon.

    Förbered genom att steka pancetta-skivorna, korvarna och löken kvällen före för att få en snabbare frukost. Värm helt enkelt upp dem i en stor stekpanna, tills att de är genomvarma och stek äggen på morgonen.