![mini-churro-taco-boats](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fpockets%2Fham-and-cheese-pockets-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D4c6ef6aa432f478cb1a87a8d4726b669 1540w)
Tortilla Pockets med ost och skinka
Tid
15 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 morot (cirka 100 g), skalad och riven
- 1/2 gurka, kärnorna bortskurna och riven
- 200 g cheddarost, riven
- 150 g skinka, strimlad
- 150 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
- 8 små pärlsalladsblad
Instruktioner
- Blanda moroten, gurkan och osten tillsammans i en skål. Lägg skinkan, tomaterna och salladen i olika skålar.
- Servera genom att låta alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.
Tips
- Vira in dem i en plastfolie eller lägg dem i en återförslutbar plastpåse eller låda och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.
Använd gärna andra ostar, om du föredrar det. Mozzarella, Emmentaler eller någon annan hård, riven ost fungerar bra.
Servera gärna med Old El Paso™ Tortilla Nachips™ för att få en extra knaprig lunch.