mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med vitlök, chiliräkor, majs och avokadoguacamole

De här innovativa fickorna kommer till sin rätt, när man försöker äta en räk-fajita. Inget spill, inte ens med de lömska räkorna!
Tid 25 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 13

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 x 198 g majs på burk, avrunnen
  • 2 mogna avokador, skalade, urkärnade, mosat fruktkött
  • 2 matskedar hackad färsk koriander, plus extra blad att garnera med
  • Saft från 1 lime
  • 1 matsked olivolja
  • 400 g frysta, kokta och skalade räkor, tinade
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 röd chili, urkärnad och finhackad
  • 2 salladslökar, klippta och skivade
  • 1/2 liten pärlsallad, skivad
  • 200 g körsbärstomater, skurna i halvor

Instruktioner

  1. Blanda majsen, avokadorna, koriandern och limesaften tillsammans i en skål. Krydda och ställ blandningen åt sidan.
  2. Värm oljan i en stor stekpanna på hög värme och stek räkorna, vitlöken och chilin i 2-3 minuter. Rör ofta. Blanda i kryddblandningen och 1 matsked vatten. Stek under omrörning i ytterligare 1 minut. Blanda i salladslökarna.
  3. Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
  4. Servera de värmda fickorna med blandningen av räkor, guacamole, sallad, tomater, salsan och de extra korianderbladen i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

  • Prova gärna att byta ut räkorna mot strimlad kyckling.

    Majs på burk är snabb och enkel att använda, men det går även bra med majskolvar, om du har sådana. Koka helt enkelt majskolvarna och skär bort kornen med en kniv. Blanda ner dem i guacamolen enligt ovan.