kyckling-picante

Kyckling picante med tomat, koriander och pico de gallo

En lika lättlagad som god taco, perfekt när tiden är knapp och du ändå vill bjuda på något gott – grillad svensk kyckling möter mexikanska tomatsalsan Pico de Gallo. För 4 personer.
Tid 20 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 13

Ingredienser

  • 1 paket Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
  • 1 grillad kyckling
  • Krispig sallat
  • 2 tomater
  • Färsk koriander
  • 1/2 gul lök
  • Salt & peppar

Pico de gallo

  • 3–4 tomater
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd chili
  • 1 silverlök
  • Saft av 1 lime
  • 0,5 tsk salt

Instruktioner

  1. Gör så här: Lägg lite krispig sallat i botten av den båtformade tortillan. Fyll på med bitar, grillad kyckling och toppa med mycket Pico de Gallo. Avsluta med några skivor tomat, koriander och lite hackad gul lök.
  2. Pico de gallo: Hacka tomater, lök, chili och koriander. Blanda allt och pressa i saften från en lime. Smaka av med salt. Servera direkt.