Minitacos med tacosallad

Minitacos med tacosallad

Prova dessa roliga nya tacos till din nästa tacokväll; de kommer att uppskattas av både vuxna och barn!
Tid 20 minuter
Serveringar 12
Krydda nivå Mild
Ingredienser 6

Ingredienser

  • 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 500 g köttfärs (20 % fetthalt)
  • 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
  • 1/2 dl finskuren sallad
  • Topping, enligt önskemål (se nedan)

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 °C. Stryk på olja över alla tortillabåtarna och lägg dem på ett bakplåtspapper. Tillaga i ugn i 4–5 min eller tills kanten fått färg. Båtarna blir frasiga när de svalnar. Ställ åt sidan.
  2. Stek köttfärsen på medelhög värme i 5–7 minuter tills den är genomstekt, rör ofta och häll av spadet när det är klart. Strö över tacokryddmix. Tillaga tills köttfärsen är helt blandad med kryddorna, rör då och då.
  3. Till servering: fördela sallad och köttfärs jämt i de frasiga tortillabåtarna; servera med topping.

Tips

  • Inspiration för topping: riven cheddarost, majskorn, skivad salladslök, skivade oliver, gräddfil, salsa, skivad avokado.