smoky-bbq-chicken

Smoky BBQ Chicken

  • 20 minuter Tid
  • Medium Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 10 Ingredienser

Ingredienser

Du Behöver
  • 1påse Old El Paso Fajita Spice Mix
  • 1 förpackning Old El Paso Stand ‘N’ Stuff Whole Wheat tortillas
  • 1 burk Old El Paso Salsa Medium
  • 2dl Old El Paso Chunky Guacamole Squeezy
  • 500g kyckling
  • 1st lök
  • 1st stor röd paprika
  • 80g riven ost
  • 1dl lätt crème faiche
  • 2msk smör

Instruktioner

  • Strimla kycklingen och bryn den i smöret I en stekpanna på medelvärme.
  • Finhacka löken och skär paprikan i tunna strimlor. Lägg sedan löken och paprikan i stekpannan tillsammans med Fajita Spice Mix och blanda väl. Låt allt sjuda under ett lock på svag värme i ca. 5 minuter. Rör om inbland.
  • Ta tortillasen ut ut förpackningen och svep in dem med aluminiumfolie och värm senda i ugnen på 175°C i ca. 10 minuter.
  • Lägg lite fyllning i varje tortilla och toppa med riven ost, lätt crème fraiche och salsa. Smaklig måltid!