Chicken BLT Taco Salad

BLT-taco sallad med kyckling

Denna supersallad har allt – ost, kött och grönsaker som hålls samman av en enkel salsadressing.
  • 1 timme Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 11 Ingredienser

Ingredienser

    Dressing
  • 125 g Old El Paso™ Salsa
  • 125 g fransk dressing
  • Sallad
  • 8 skivor bacon, skurna i 1 cm bitar
  • 4 stora ben- och skinnfria kycklingbröst, skivade
  • 1 romansallat, skivad
  • 1 gul paprika, hackad
  • 2 stora tomater, hackade
  • 1 avokado, skalad, urkärnad och skivad
  • 175 g cheddarost, riven
  • Serveras med
  • Gräddfil
  • Old El Paso™ Original Nachips™

Instruktioner

  • Blanda dressingingredienserna i en medelstor skål.
  • Stek baconen i en stor teflonbehandlad stekpanna (cirka 30 cm) på medelhög värme tills den är krispig och gyllenbrun. Ta ur baconen med hjälp av en hålslev så att fettet blir kvar i stekpannan. Lägg kycklingen i fettet och stek i 4 till 6 minuter tills den har fått stekyta och inte längre är rosa inuti. Låt svalna lite grann. Ställ i kylen i 30 minuter tills den är sval.
  • Lägg lager av sallad, kyckling, bacon, paprika och tomat i en djup salladskål. Toppa med dressing. Servera genast eller ställ i kylskåp i upp till 24 timmar.
  • Garnera med avokado och ost precis före servering. Servera med gräddfil och tortillachips.

För att spara tid kan du köpa färdigstekt bacon och kyckling.