Ingredienser
- 500 g fryst panerad fiskfilé
- 2 dl finskuren rödkål
- 2 msk lime-korianderdressing
- 1 msk hackad färsk koriander
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk Old El Paso™ tacokryddmix (från en 25 g påse)
- 1 tsk färsk limejuice
- 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
- Topping, enligt önskemål (se nedan)
Instruktioner
- Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen. Dela upp i 12 portioner.
- Blanda kål, dressing och koriander i en medelstor skål under tiden fisken tillagas. Blanda majonnäs, tacokryddmix och limejuice i en liten skål.
- Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Fyll varje tortilla med panerad fisk och kålblandning. Toppa med tacomajonnäs. Servera med topping.
Tips
Inspiration för topping: halverade körsbärstomater, färsk koriander, limeklyftor.
Lime-korianderdressing kan ibland hittas i butik. Om inte kan den ersättas med din favoritvinägrett.