mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med knapriga bönor och paprika, veganska

De här fickorna, som kan fyllas snabbt och enkelt, kommer att uppskattas av alla som provar dem.
  • Tid 20 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 4
  • Ingredienser 8

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 matsked olivolja
  • 1 lök, hackad
  • 2 röda paprikor, urkärnade och skivade
  • 1 grön paprika, urkärnad och skivad
  • 1 x 425 g burk Black Beans (230 g avrunna), sköljda
  • 200 g vitkål, finskuren

Instruktioner

  • Värm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme och stek löken och paprikan i 5 minuter. Rör ofta. Tillsätt de svarta bönorna, kryddblandningen och 2 matskedar vatten. Stek under omrörning i ytterligare 1 minut.
  • Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Servera de värmda fickorna med blandningen av paprika och bönor, vitkålen och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

Byt de svarta bönorna mot någon annan ingrediens, exempelvis kidneybönor eller cannellinibönor, som du har i ditt köksskåp.

Paprikor kan bytas mot andra snabbstekta grönsaker, såsom skivade champinjoner eller squash.

Lagar du vegansk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens i receptet är vegansk. Produkt- och ingredienskällorna kan variera.