Ingredienser
- 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 matsked olivolja
- 1 lök, hackad
- 2 röda paprikor, urkärnade och skivade
- 1 grön paprika, urkärnad och skivad
- 1 x 425 g burk Black Beans (230 g avrunna), sköljda
- 200 g vitkål, finskuren
Instruktioner
- Värm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme och stek löken och paprikan i 5 minuter. Rör ofta. Tillsätt de svarta bönorna, kryddblandningen och 2 matskedar vatten. Stek under omrörning i ytterligare 1 minut.
- Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
- Servera de värmda fickorna med blandningen av paprika och bönor, vitkålen och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.
Tips
Byt de svarta bönorna mot någon annan ingrediens, exempelvis kidneybönor eller cannellinibönor, som du har i ditt köksskåp.
Paprikor kan bytas mot andra snabbstekta grönsaker, såsom skivade champinjoner eller squash.
Lagar du vegansk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens i receptet är vegansk. Produkt- och ingredienskällorna kan variera.